ControlOne Zwart Menu NL

Licht en meer

Licht-aan-licht-uit met het Comma Intelligent Control System is net zo eenvoudig als met een conventionele schakelaar. Verlichting en apparatuur schakelen namelijk aan of uit met een simpele beweging of aanraking. Door middel van de Scènetechnologie laat je één of meerdere lampen tegelijk schakelen, dimmen of veranderen.

Overal audio

Luister daar waar u maar wilt naar uw favoriete radiostation of play-list met het Comma Intelligent Control System. Of u nu door de hele residentie één en dezelfde bron óf verschillende signalen wilt horen: het Comma Intelligent Control System maakt het mogelijk. Hierdoor is individueel genieten van muziek kinderspel: gekoppeld aan scènes volgt de muziek uw bewegingen in en om de residentie en anticipeert daar eenvoudig op. Ongecomprimeerde, real-time studiokwaliteit, daar waar u het wilt.

Comma Intelligent Control System - ControlOne en App Muziek NL

Video distributie

Met het Comma Intelligent Control System distribueert u video daar waar u het wilt zien: van een bron naar meerdere TV’s of meerdere bronnen die flexibel te bedienen zijn naar de plek waar u wilt kijken. Iedere ruimte biedt individuele keuze qua bron en volume met de zeer toegankelijke One -Touch bediening. Een bron of verschillende signalen, het Comma systeem maakt het mogelijk.

Communicatie
zien wie er bij het entree staat

Overal in en om uw residentie zien wie er bij het entree staat. Iedere Comma wallcontroller met een display schakelt direct over naar de juiste entreecamera wanneer een bezoeker zich meldt. Daarnaast zorgt de CommaControl App (voor iPhone® of iPad®) voor directe communicatie met het toegangscontrolesysteem bij de entree, vanaf iedere lokatie waar een internetsignaal (WiFi, 3G, 4G, 5G) is. Hierdoor was het openen van de deur op afstand nog nooit zo makkelijk.

Control your world

Bestaande apparatuur integreert eenvoudig met het intelligente besturingssysteem van Comma Industriez. Dankzij tal van koppelingsmogelijkheden zijn functionaliteit en informatie van bijvoorbeeld rook- en gasdetectie, ventilatiesysteem, zonwering, elektrische deuropeners, alarmsysteem, audioapparatuur, televisie en Jacuzzi, direct beschikbaar voor het Comma Intelligent Control System.

Zelfs vanuit de auto heb je controle over het systeem dankzij de Comma Carlink integratie.

Over Comma Industriez

Comma Industriez is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van intelligente besturingssystemen.

Of het nu een jacht, residentie of bedrijfsgebouw is, een Comma Intelligent Control System regelt uw wereld moeiteloos en discreet.

Subtiel en beheerst als de perfecte butler.

Contact Comma

Comma werkt nauw samen met de meest veeleisende architecten, huizenbouwers, hotel eigenaren en yachtbouwers in de industry.

Enorme besparing op de E-installatie worden bereikt Dankzij onze vereenvoudigde en gestandaardiseerde bekabeling waarbij tegelijkertijd optimale functionaliteit gewaarborgd wordt.

Vanaf het begin van een project of idee begeleidt ons team van specialisten door het proces van wensen, eisen, beslissingen en implementatie.

Ervaar waarom Comma dingen anders doet!