Comma en uw privacy

Uw privacy is belangrijk binnen Comma Industriez. Wij zijn ervan overtuigd dat dit één van uw kostbaarste bezittingen is. Privacy is vanaf het begin één van de belangrijkste kernwaarden van onze onderneming. Al onze producten zijn ontworpen met dit doel: uw privacy waarborgen. 

Geen big data, geen links naar de buitenwereld, geen achterdeurtjes, niets. Wij willen niet weten wat u in uw huis doet, hoe vaak en waarom. Wij willen dat u geniet van een perfect systeem. Subtiel en onopvallend, zoals de perfecte butler. Comma-punt!

Meer specifieke informatie over ons privacybeleid kunt u opvragen via info@commaindustriez.com  

 

Disclaimer
Alle afbeeldingen die op deze website worden weergegeven, zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend. Comma behoudt zich te allen tijde het recht voor om afbeeldingen, producten en/of functionaliteit zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden of wijzigingen. Raadpleeg altijd de meest recente informatie voor de meest up-to-date gegevens.